Linda Thorstensen

Arbeidsmåter


FOREDRAG...

Ønsker du at jeg skal komme til deg og din forening/lag og holde foredrag, gjør jeg gjerne det. Innholdet i foredraget bestemmer du/dere. Det kan feks. være relatert til mine opplevelser som klarsynt og medium, og mine erfaringer på veien fram til der jeg er nå. Pris: varierer med lengden på foredraget og reisevei. Ring for pris!

HEALING...

Jeg arbeider også som healer. Healing er energiarbeid, som balanserer og gjenoppretter kroppens egen evne til å helbrede seg selv, både fysisk, psykisk og emosjonelt. Du selv og din fysiske kropp prioriterer hva healingenergien skal gjøre for deg. Dette skjer enten bevisst eller ubevisst. Andre nivåer bistår meg og samarbeider med meg når jeg jobber med healingenergier. Ring for pris!

INTUITIV HEALING...

På dette healingkurset bruker du din intuisjon når du healer. Det vil si, at du selv gjør det du vet du skal gjøre. Husk, vi har all kunnskap i oss selv. Du vil også få erfare, oppleve og sammarbeide med livsuttrykk fra andre nivåer. De bistår og sammarbeider gjerne med deg. Vi tar også for oss fjernhealing, da tid og rom ikke er noen hindring. Du vil arbeide sammen med andre kursdeltagere, men også en til en. Tilbakemeldinger vil det bli mye av, samt at du selv mottar healingenergi under hele kurset. Ring for pris!

KURSVIRKSOMHET...

På disse kursene vil du få oppleve og erfare andre sider av deg selv. Du lærer enkle teknikker, som du kan ta med deg og bruke i hverdagen. Dette er et praktisk kurs hvor du jobber med din intuisjon/klarsyn sammen med andre kursdeltagere. Du vil derfor hele tiden få tilbakemeldinger og bekreftelser. Utfordringene er mange, noen lette og noen mindre lette. Ved å utfordre deg selv, vil du også utvikle deg videre og kanskje begynne å tro på deg selv og det du opplever. Husk, dette er jo naturlig for oss. Det gir rom for individuell tilnærming. Ring for pris!

KLARSYN - BEVISSTGJØRING...

I denne konsultasjonen bistår jeg deg slik at du blir bevisst din adferd, dine handlingmønstre og hva du selv kan gjøre for å komme deg videre. Jeg ser dine muligheter...din fortid, framtid og nåtid. I løpet av 1,5 time...tar jeg for meg alle livets sider. Det kan f.eks. være...parforhold, økonomi, jobb, familie relasjoner, venner også videre. Ring for pris!

KURS I MEDIUMUTVIKLING...

Dette er et kurs hvor du selv erfarer og opplever kontakt og kommunikasjon med "den andre siden". Du utvikler dine evner og talenter innen klarsyn og dine mediale evner, erfare forskjellen på klarsyn og mediumskap. Lære å gi solide bevis for at du har kontakt med "spirits". Hvordan arbeide på en sannferdig og lett måte med den åndelige verden. Du oppdager andre nivåer i deg selv, lærer enkle teknikker, mye tilbakemeldinger og tett oppfølging. Ring for pris!

SITTING...

En sitting er kontakt, kommunikasjon og informasjon fra andre nivåer. Det kan være dine nære venner, familie og bekjente som tar kontakt med meg. Jeg er da ”kanalen” de bruker, for at du skal komunisere med deg. Det er viktig at du lytter og lærer. De har alltid noe å fortelle deg, selv de som du kanskje ikke kjenner igjen. Ha et åpent sinn, legg arroganse og fordommer til side. Vis ydmykhet og respekt. Noen ganger kan det også være slik, at du skal ha kontakt med andre en de du selv ønsker.Det er stor forskjell på de som ”henger igjen” her, og de som er gått videre.Det er de som er videre jeg arbeider med. De gir seg til kjenne på mange måter, dersom vi er oppmerksomme på det.Det er mange måter å registrere dette på. Å nekte for at det finnes andre nivåer, vil være det samme som å nekte for at det finnes tv signaler. Du ser tv bilder, selv om du ikke kan se signalene som lager bildene på tv’en din.
Ring for pris!

Hilsen Linda :-)

Til Førstesiden →


Tilleggsopplysninger...

Hjemmesiden min sees like godt på pc,iphone eller nettbrett.
F.eks kan du skanne ved å legge iphone inntil QR koden her →